اهدای چند جلد کتب متون قدیمی ادب پارسی به کتابخانه حافظیه شیراز توسط کتابخانه بیمارستان ابن سینا
 
به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا ، در راستای برنامه های فرهنگی این مرکز به منظور تبادل فرهنگی در امر کتاب و کتابخوانی ، مسئول کتابخانه این بیمارستان ضمن بازدید از کتابخانه حافظیه شیراز، چند جلد کتاب متون قدیمی ادب پارسی به این کتابخانه اهداء  نمود.
 

 

آبان ماه 1403

*************************************************************************
دکتر رشید کاکاوند :
«کودکان آینده دیگر قادر به خواندن کتاب نیستند.» همین یک جمله کافی است تا عمق دردناک احتمال انفجار ساختار مطالعه در آینده را دریابیم. دکتر رشید کاکاوند، استاد دانشگاه، پژوهشگر و چهره شناخته‌شده ادبیات و زبان فارسی، درباره دلایل موثرنبودن تبلیغات و برنامه‌های مشوق کتاب‎خوانی بیان داشتند: «کودکان آینده دیگر قادر به خواندن کتاب نیستند»
 جمله‌ای که می‌تواند ساعت‌ها ذهن افراد مسئول و مردم عادی را به خود مشغول کند. وقتی از این استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه ادبیات خواستیم درباره دلایل کتاب‌نخوان شدن نسل حاضر و آینده صحبت کند، ابتدا با بی‌حوصلگی از این گفتگو طفره رفت. گویی سال‌هاست درباره این موضوع سخن گفته و همه آن‌ها ناشنیده مانده است!
 

 دکتر کاکاوند

 

مهرماه 1403

*************************************************************************
نوسازی و بازگشایی فضای مطالعه کتابخانه ابن سینا
در راستای بهبود و ارتقای خدمات و فعالیت های کتابخانه، فضای مطالعه نوسازی گردید و به صورت شبانه روزی به روی کاربران بازگشایی شد.
اسفند 1402

*************************************************************************

تامین فضای مطالعه آزاد و تفریح در مانی بیماران
با پیشنهاد و تصویب تیم رهبری و مدیریت بیمارستان، فضای سبز پارک جنب بیمارستان با هدف مطالعه آزاد و تفریح درمانی در اختیار بیماران قرار گرفت .
بهمن 1402
*************************************************************************
 تامین کتب کتابخانه بیماران
به منظور ایجاد فرایند کتاب درمانی و آموزش به بیماران و نیز تکریم ارباب رجوع، بالغ بر 120 جلد کتاب جهت کتابخانه بیماران خریداری گردید.
دی 1402

*************************************************************************

پرفروش‌ترین کتاب‌های الکترونیک، ترجمه‌هایی از روان‌شناسی و موفقیت‌اند

 اگر صفحه اصلی سکوهای کتاب الکترونیک را  که بستری برای مطالعه اثر به صورت الکترونیکی هستند، باز کنیم در بخش‌های پرفروش صوتی و متنی، عمده آثاری را که مشاهده می‌کنیم از طیف آثاری با موضوعات روان‌شناسی و روان‌شناسی موفقیت دیده می‌شود. این آثار نه تنها در بخش فروش الکترونیک بلکه در بخش صوتی نیز پرفروش و به عبارت دیگر پرمخاطب هستند. فارس/
آذر 1402
*************************************************************************
گرامیداشت روز کتاب و کتابدار در بیمارستان ابن سینا 
مهندس علی محمد ثنایی نژاد مدیر مرکز آموزشی درمانی ابن سینا درپیامی روز وهفته کتاب و کتابخوانی را تبریک گفت.متن پیام ایشان بدین شرح است:کتاب، مقبول¬ترین و نزدیک¬ترین چیز به طبع آدمیان است که نه فراموش می-شود و نه تغییر می¬یابد. نگاه به کتاب، لذت تو را فزونی می¬دهد و میل تو را در فراگیری دانش، شدیدتر می¬سازد. زبان تو را گویاتر، سخنان و بیان تو را فصیح¬تر، جان تو را مسرورتر و سینه تو را فراخ¬تر می¬کند و برای تو در دیدگاه عامه مردم، مقام و بزرگی و نزد بزرگان و مسئولان، دوستی و احترام به ارمغان می¬آورد. از مطالعه کتابی در مدتی کوتاه و در عرض یک ماه، مطالبی می¬توان آموخت که درطول یک عمر، از زبان و دهان مردم نمی¬ توان شنید.کتاب، هم نشینی است که تو را خسته و ملول نمی¬سازد، دوستی¬ است که تو را فریب نمی¬دهد، رفیقی است که به تو آزار نمی¬رساند، بلندنظر و جوانمردی است که تو را گرفتار یکنواختی و روزمرگی نمی¬سازد و همسایه¬ای است که در کار تو تأخیر روا نمی¬دارد.ایشان در ادامه از زحمات گرانقدر آقای غلام رضا غفارنیا کتابدار شاغل در این مرکز قدر دانی نمود. 
آبان 1402

*************************************************************************

      راه اندازی پیشخوان کتاب در بخش بستری نوجوانان بیمارستان ابن سینا

کتابخانه بیمارستان ابن سینا در راستای طرح تکریم بیماران و پر کردن اوقات فراغت آنها و نیز با هدف ایجاد فرایند کتاب درمانی، اقدام به راه اندازی "پیشخوان کتاب" جهت مطالعه آزاد  بیماران در بخش بستری نوجوانان نموده است

.

 

شهریور ماه ۱۴۰۲
*******************************************************************
 

 

 
خرید کتاب الکترونیک نورولوژی بالینی

th Edition۱۱ Lange Clinical Neurolog

 

در رستای تأمین کتب مورد نیاز دانشجویان و صرفه جویی در هزینه های خرید کتب چاپی، کتاب الکترونیک نورولوژی بالینی از سوی کتابخانه ابن سینا خریداری و در اختیار کادر آموزشی بیمارستان قرار گرفت.


مرداد ماه ۱۴۰۲
*******************************************************************
 

 

آغاز همکاری بین کتابخانه ای و اجرای برنامه عملیاتی مبادله کتاب در کتابخانه بیمارستان ابن سینا.

در راستای تحقق اهداف کتابخانه ابن سینا در زمینه توسعه همکاری بین کتابخانه ای و ایجاد تسهیل خدمات و تأمین کتب مورد نیاز کتابخانه بیماران، برنامه عملیاتی مبادله کتاب با سایر کتابخانه ها اجرایی گردید. 

تیر ماه ۱۴۰۲

برقراری امکان جستجوی منابع کتابخانه بیمارستان ابن سینا  از طریق شبکه کتابخانه‌های کشور

 

جستجو کتب کتابخانه ها از طریق درگاه شبکه کتابخانه‌های کشور، یکی از خدمات جدید کتابخانه ملی ایران در چند سال اخیر است که با عضویت و پذیرش کتابخانه ابن سینا در این شبکه، امکان جستجوی منابع این کتابخانه از این درگاه برای همه ایرانیان در سرار کشور از طریق لینک زیر امکان پذیر گردید:

https://libs.nlai.ir

خرداد1402

*******************************************************************

بازدید معاونت پژوهشی دانشگاه از غنی ترین کتابخانه تخصصی روانپزشکی در جنوب کشور

و افتتاح فضای مطالعه شبانه روزی بیمارستان ابن سینا

 

 

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا، جناب آقای دکتر هاشم پور(معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه) به همراه مسئولین دفتر امور کتابخانه ها و اطلاع رسانی پزشکی از کتابخانه بیمارستان ابن سینا به عنوان غنی ترین کتابخانه تخصصی روانپزشکی در جنوب کشور بازدید نمودند و فضای مطالعه نوسازی شده این کتابخانه توسط ایشان افتتاح و به روی کاربران به طور شبانه روزی بازگشایی گردید.

 معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه طی بازدید از بخشهای بستری این بیمارستان ، از خدمات ارائه شده به بیماران در قالب کتابدار بالینی و کتابخانه ویژه بیماران قدردانی نمود و بر ایفای نقش اطلاع رسانی پزشکی و کتابدار بالینی کتابخانه های بیمارستانی تأکید نمودند.

ایشان ضمن افتتاح فضای مطالعه جدید این مرکز، بر لزوم توسعه فضای مطالعه دانشگاه و افزایش میزان ساعات محیط های مطالعه کتابخانه های دانشگاهی تأکید و جهت دستیابی به این اهداف، حمایت و همکاری خود را اعلام نمودند.

همچنین جناب آقای دکتر مقیمی (ریاست محترم بیمارستان ابن سینا) ضمن خوشامدگویی به ایشان، گزارشی از عملکرد کتاخانه این مرکز و مسائل و مشکلات پیش روی بیمارستان در راستای بهبود خدمات آموزشی و پژوهشی ارائه نمودند.
 اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
*******************************************************************

نوسازی و بازگشایی فضای مطالعه کتابخانه ابن سینا

در راستای بهبود و ارتقای خدمات کتابخانه و با تلاش شبانه روزی تیم رهبری و مدیریت بیمارستان، ساختمان و تجهیزات فضای مطالعه کتابخانه ابن سینا با صرف هزینه ای بالغ بر یکصد میلیون تومان نوسازی و آماده سازی جهت استفاده  به صورت شبانه روزی گردید.
از صبر و همکاری همه عزیزان سپاسگزاریم
 
 
*************************************************************************************************
 
  در بیمارستان ابن سینا: "یار مهربان" به یاری بیماران می آید
 
 

کتابخانه مرکز آموزشی درمانی ابن سینا در راستای طرح تکریم بیماران و پر کردن اوقات فراغت آنها و نیز با هدف ایجاد فرایند های کتاب درمانی، کاردرمانی و تفریح درمانی، از سال ۱۳۸۵ تاکنون اقدام به راه اندازی و توسعه کتابخانه بیماران در بخش های بستری بیمارستان نموده است.

لازم به ذکر است که مدت زمان بستری بیماران در این مرکز در مقایسه با سایر بیمارستان ها طولانی تر بوده و لذا آموزش به بیماران و پر کردن اوقات فراغت آنها طی دوره بستری برای به بهبودی سریع تر بیماران مفید و ضروری می باشد.

برای دستیابی به این مهم، کتابخانه ای بالغ بر ۱۲۰۰ جلد کتاب شامل کتاب هایی در زمینه موفقیت، داستان های کوتاه ، مهارتهای زندگی، آشنایی با بیماری ها، پیشگیری از اعتیاد و دیگر موضوعات روانشناسی و آموزنده، در بخش های بستری این مرکز راه اندازی شده است.