|
مسئول واحد: مهندس مریم کمالی مدرک: کارشناس صنایع غذایی شماره تماس: ۳۲۲۸۹۶۰۱- ۰۷۱ داخلی ۲۰۳ مکان: بلوک A زیر زمین واحد تغذیه |
شرح وظایف: تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان تهیه و تدوین فرآیند مدیریت خدمات غذایی بیمارستان ( شامل انبارسازی، آماده سازی، طبخ غذا، نگهداری و توزیع غذا ...) تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران و پرسنل مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشت همکاری با سایر بخش های اجرایی از جمله اعضای تیم درمان، پرسنل بخش تغذیه و مقام مافوق در جهت بهبود ارائه خدمات غذایی مدیریت و نظارت بر انجام تحقیقات کاربردی در واحدهای تحت پوشش جهت بهبود کیفیت ارائه خدمات تغذیه ای مدیریت و سرپرستی، نظارت و ارزیابی فعالیت های کارشناسان تغذیه بیمارستان و کارکنان بخش تغذیه وتقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی تغذیه ای برای پرسنل بیمارستان (پزشکان، پرستاران،...) با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان |