• 1402/08/23
غافلگیری پرستار ابن سینا توسط کارشناسان معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

کارشناسان معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز پرستار شاغل در بخش شوک درمانی بیمارستان ابن سینا را غافلگیر نمودند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا عباس جعفری‌زاده پرستار شاغل در بخش شوک درمانی بیمارستان ابن سینا که مشغول انجام فعالیت های روزانه خود بود از طرف معاونت فرهنگی دانشگاه طی هماهنگی هایی با همسر ایشان انجام گرفته بود غافلگیر شد.مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه پیرو هماهنگی‌های قبلی که با خانواده این پرستار انجام داده بودند بدون اطلاع ایشان با خرید کیک و دسته گل به مناسبت ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و تبریک روز پرستار خدمت ایشان رسیدند و با توجه به اینکه تازه هم ازدواج نموده بود تبریک جانانه ای گفتند.مهندس "علی محمد ثنایی نژاد" مدیر بیمارستان از حرکت خوب و جذاب مدیر فرهنگی دانشگاه و کارشناسان آن حوزه قدردانی نمود.