• 1403/05/22
بازدید تیم مدیریت اجرایی بیمارستان ابن سینا از بخشهای بستری

پیگیری مشکلات کادر درمان توسط تیم مدیریت اجرایی بیمارستان

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ابن سینا، مدیر و مترون و مسئول حراست از بخش های درمانی بازدید نموده و ضمن ارزیابی نحوه ارائه خدمات، با کارکنان حاضر در شیفت دیدار و گفتگو نمودند.

مهندس علی محمد ثنایی نژاد مدیر مرکز گفت: پایش و ارزیابی های مستمر در قالب راند مدیریتی در ساعت های مختلف شبانه روز با هدف بالاتر رفتن کیفیت خدمات از بخش ها و واحدهای مختلف بیمارستان صورت می پذیرد و پس از پایش میدانی، دیدار چهره به چهره با مراجعین و حضور بر بالین بیماران، مشکلات، کمبودها و چالش های موجود در بیمارستان شناسایی شده و در جهت بهبود عملکرد و ارائه خدمات بهتر به بیماران تصمیمات لازم گرفته می شود.

همچنین مدیر بیمارستان گفت: تعامل و مشارکت با کلیه همکاران، کلید یافتن مشکلاتی است که ممکن است از دید مدیران ارشد بیمارستان پنهان مانده باشد. بی شک بازدید های چهره به چهره می تواند آثار خوبی در بهبود عملکرد سازمان داشته باشد و با توجه به چالشهای پیش آمده در حوزه پرستاری قول مساعد دادند تا از طریق مقامات بالاتر دانشگاه مطالبات آنان را پیگیری نمایند.

مدیر بیمارستان در این بازدید با پرستاران و بیماران ملاقات و در جریان نحوه خدمت رسانی به آنها قرار گرفت.