• 1403/05/13
پیام تسلیت مدیر بیمارستان ابن سینا در پی درگذشت بهیارشاغل در بیمارستان ابن سینا

پیام تسلیت مدیر بیمارستان ابن سینا در پی درگذشت همکارشاغل در بیمارستان ابن سینا

مدیر بیمارستان ابن سینا با انتشار پیامی، درگذشت مرحومه «سمیه بادنوا»، بهیار شاغل در بیمارستان ابن سینا را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا، در متن پیام تسلیت مدیر این مرکز آموزشی درمانی آمده است:

انّا للّه و انّا الیْه راجعون

با نهایت تأسف و تأثر درگذشت ناگهانی همکار عزیزمان سرکار خانم سمیه بادنوا بهیار شاغل در بیمارستان ابن سینا را به خانواده محترم آن مرحومه و کلیه همکاران این مرکز و جامعه پرستاری ودانشگاهی تسلیت عرض مینمائیم.

هر چند که تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، لیکن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره ای نیست. از خداوند بزرگ برای آن مرحوم غفران واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت می داریم .

امید است ایزد منان، این فرزندعزیزمجموعه سلامت فارس را در پرتو مهر بیکران خویش، از علو درجات بهره مند ساخته و به بازماندگان، صبر و بردباری عنایت فرماید.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

علی محمد ثنایی نژاد

مدیر مرکز آموزشی درمانی ابن سینا