• 1402/09/02
پیام تبریک مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان ابن سینا

پیام تبریک مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان ابن سینا به مناسبت هفته بسیج به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا

مهندس علی محمد ثنایی نژاد در پیامی فرا رسیدن هفته بسیج را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم بسیج نهادی انقلابی و مردمی است که از دل مردم برخاسته و در طول ۴۵ سال عمر انقلاب اسلامی نقشی بی‌بدیل در حفظ و حراست از ارزش‌های نظام داشته است.مکتب بسیجی مکتب تربیتی و فرهنگی است که با آموزه‌های دینی و انقلابی جوانان را به انسان‌های شایسته و متعهد تبدیل می‌کند و مدرسه‌ای است که انسان‌ها را در مسیر رشد و تعالی قرار می‌دهد.بسیج فرصتی است تا از زحمات و تلاش‌های این قشر از خود گذشته و ایثارگر در این هفته قدردانی به عمل آید. بسیاری از پیشرفت‌ها و موفقیت‌های نظام اسلامی در عرصه‌های مختلف، مرهون تفکر بسیجی است و بسیج مجموعه‌ای است که دشمن را بیمناک و دوستان را امیدوار و خاطر جمع می‌کند.اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران بسیجی، هفته بسیج و۵آذر سالروز تاسیس این نهاد مقدس را به رهبر معظم انقلاب اسلامی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و بسیجیان سرافراز، غیور و مخلص ایران اسلامی و استان فارس و همکاران خوبم در بیمارستان ابن سینا تبریک عرض نموده از درگاه خداوند متعال برای همه عزیزان سعادت، سلامت و طول عمر با عزت را خواهان و خواستارم.

با احترام علی محمد ثنایی نژاد مدیر کانون ومرکز آموزشی درمانی ابن سینا