• 1402/09/18
گرامیداشت روز حسابدار در مرکز آموزشی درمانی ابن سینا

مدیر بیمارستان ابن سینا روز و هفته حسابدار را تبریک گفت.

پیام تبریک مدیر بیمارستان ابن سینا به مناسبت روز حسابدار به نام خدای حسابگر ، حسابدار آسمان و زمین ، خدایی که ذخیره ای برای مطالباتش ندارد، نه سهامی است و نه تضامنیهیچ شراکتی با کسی ندارد ، تداومش فرضی نیست، حسابداری تورمی ندارد چون در نظرش ارزشها یکسان است.روز ۱۵ آذر گرامیداشت روز حسابدار فرصتی ارزشمند و مغتنم برای قدرشناسی از خدمات ارزشمند شما حسابداران عزیز و همکاران خوبم در مجموعه حسابداری بیمارستان ابن سینا است.به همین منظور فرصتی دست داد تا بهترین تبریکات و آرزوهای قلبی خود را خدمت شما همکاران گرامی و پرتلاش داشته باشم و امیدوار باشیم که تلاش‌ها و زحمات بی‌شائبه ی شما عزیزان مورد توجه و قدرشناسی قرار گیرد. بر خود فرض می‌دانم که روز حسابدار را به کلیه همکاران تلاشگر واحد امورمالی در عرصه سلامت صمیمانه تبریک عرض نموده و توفیق خدمت به همه همکاران و جامعه اسلامی را برای پرسنل خدوم حسابداری از خداوند متعال خواستارم.موفق و پیروز و سربلند باشید.