• 1402/11/18
  • - تعداد بازدید: 122
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
جشنواره و مسابقه مهارت آشپزی به مناسبت دهه مبارک فجر در بیمارستان ابن سینا

رقابت پخت غذای سالم توسط کارکنان بیمارستان ابن سینا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا، این جشنواره با هدف ارتقای فرهنگ مصرف غذای سالم، معرفی محصولات سنتی به منظور آشنایی هرچه بیشتر کارکنان با انواع فراورده های غذایی سنتی به عنوان بخشی از فرهنگ ایرانی و همچنین شناسایی و معرفی انواع محصولات غذایی توسط کارکنان بیمارستان در تاریخ 18 بهمن ماه دربام سبز این مرکز برگزار شد. 

این جشنواره در راستای سلامت محور بودن ارزش غذایی و گرامیداشت دهه مبارک فجر و عید بزرگ مبعث و شادی و شعف در بین کارکنان و تبادل دانش و هنر آشپزی و ایده های نو و شناسایی استعدادها و توانمندی های موجود در این حوزه می باشد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 94628
کلیدواژه