• 1402/11/24
دوره آموزشی اقتصاد سلامت در بیمارستان ابن سینا

علم اقتصاد به شیوه های منطقی دستیابی به نیازهای حائز اولویت از طریق منابع در دسترس می پردازد. با توجه به موضوعیت دهها کارکرد سلامت و اختصاص منابع موجود به آنها ، اقتصاد سلامت روشهای نوین مدیریت منابع درآمدی ، بودجه سلامت ، هزینه های سلامت و بهره وری و کارایی در سازمانهای سلامت محور را مطرح می نماید.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا، امروزه  اقتصاد بیمارستان از جمله علوم کاربردی است که مدیریت عملکرد بیمارستان ، هزینه ها و منابع آنرا درجهت افزایش توانایی در استفاده از منابع و محدودیت منطقی هزینه ها با مستندات و روشهای جمع آوری داده های اقتصادی درمانی محقق می سازد.

به همین منظور دوره آموزشی اقتصاد سلامت با تدریس دکتر فرهاد لطفی عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و مدیر گروه این دانشکده،از ساعت۹الی۱۲در سالن مدیریت این مرکز برگزارگردید.