• 1402/09/18
اردو جهادی مرکز آموزشی درمانی ابن سینا

جهادگران حوزه سلامت کانون بسیج جامعه پزشکی مرکزآموزشی درمانی ابن سینا؛ پای کار خدمت به محرومان

به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، گروه‌های جهادی کانون بسیج جامعه پزشکی مرکزآموزشی درمانی ابن سینا با استقرار در منطقه «بولوار رحمت و عادل آباد»خیابان فتح المبین، خدمات سلامت رایگان به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد منطقه یک حاشیه شهر شیراز ارائه نمودند. به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ابن سینا ،مدیر گروه جهادی با اعلام این خبر گفت: درراستای خدمت رسانی و محرومیت زدایی اقشار آسیب پذیر و مناطق کم برخوردار، جهادگران سلامت این مرکزبا حضور درمحله های جنوب شیراز خدمات پزشکی رایگان به خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و اقشار آسیب پذیر ارائه نمودند .

مهندس «علی محمد ثنایی نژاد » افزود: مهمترین خدمات ارائه شده در برپایی این اردوی یک روزه از سوی جهادگران سلامت را شامل ویزیت پزشکان متخصص و عمومی، متخصص زنان، متخصص روانپزشکی، متخصص اطفال،سنجش فشارخون، قند خون،نوار قلب، انجام مشاوره روانشناسی، مشاوره تغذیه، مامایی و بهداشت زنان، توزیع رایگان دارو فعالیت آموزشی و فرهنگی عنوان نمود.مدیر این اردوی جهادی اضافه کرد: در این پویش جهادی، بیش از 300 بیمار از سوی پزشکان با ثبت نسخه الکترونیک از خدمات ارایه شده بهره مند شدند و تعدادی از آنان نیز برای ادامه روند درمان و دریافت خدمات تخصصی سلامت معرفی شدند. ایشان اضافه نمود: در این اردوی جهادی هم چنین بررسی بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان ،مهارتهای زندگی، شیوه زندگی سالم، سلامت روان، فرهنگ خود مراقبتی در راستای ارتقا سطح سلامت محیط مدارس و آموزش از دیگر اقدامات، اهداف و برنامه های این گروه جهادی بود.مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان ابن سینا با قدردانی از مشارکت جهادگران سلامت در برگزاری دوره ای اردوهای جهادی در محلات کم برخوردار افزود: دستاورد مهم اینگونه اقدامات جهادی، شناسایی زود هنگام بیماران و ارجاع آنان به سطوح تخصصی بالاتر برای درمان به موقع می باشد و یکی از رسالت های بسیج جامعه پزشکی و جهادگران سلامت را ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی به نیازمندان و اهالی مناطق کم برخوردار دانست.

در ادامه برگزاری این اردو سرهنگ «قاسمی » رئیس بسیج ادارات و کارکنان دولت استان فارس،ابراهیم کرامت فر معاون سیاسی امنیتی فرماندار،کیهان پور قائم مقام کمیته امداد استان و مهندس علی محمد ثنایی نژاد مدیر گروه جهادی وزارعی رئیس کمیته امداد منطقه یک از نزدیک در جریان فعالیت‌های جهادی قرار گرفتند و با جهادگران سلامت دیدار و گفت‌وگو کردند.این رویداد جهادی صبح پنجشنبه شانزدهم آذرماه ۱۴۰۲به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا(س)درکمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه یک شیراز خیابان فتح المبین(فرگاز)برگزار شد. تعداد خدمات ارائه شده به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سایر نیازمندان بشرح زیر بوده است :تعداد تریاژ انجام شده ۱۸۳ بیمارتعداد ویزیت پزشک عمومی ۹۲بیمارتعداد ویزیت داخلی و طب سنتی ۹۰بیمار تعداد ویزیت.زنان و مامایی ۷۳بیمارتعداد ویزیت روانپزشکی۵۵ بیمارتعداد مشاوره روانشناسی ۲۰ بیمارتعداد ویزیت اطفال ۶۴ بیمارتعداد ویزیت مشاوره تغدیه ۴۳ نفرتعداد تزریقات انجام شده .۲۰ مورد و نهایتا تعداد ارجاع به متخصص قلب ۲۸ مورد و تعداد موارد ارجاع شده جهت انجام خدمت سونوگرافی زنان ۱۵بیمارپایان خبر/عبدالهی