• 1402/10/30
صعود تیم فوتسال کارکنان مرکز آموزشی درمانی ابن سینا به مرحله ی استانی

تیم فوتسال ابن سینا به مرحله استانی صعود پیدا کرد

صعود تیم فوتسال کارکنان مرکز آموزشی درمانی ابن سینا به مرحله ی استانی مسابقات فوتسال دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ابن سینا تیم فوتسال کارکنان بیمارستان ابن سینا طی مسابقه با 3 تیم زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، توانست  به مرحله ی استانی مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز راه یابد. این مسابقات در مجموعه ورزشی ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از تاریخ 18 دی ماه لغایت 27 دی ماه 1402  برگزارشد .  اعضای تیم فوتسال حبیب رفیعی سرپرست تیم ، داود طیبی سر مربی تیم ،سعید عبادی منش و علیرضا رضایی کاپیتان تیم  ، احسان بیاتی، محمد خورشیدی ، سعید اجرایی، حسن شکوهی، علی سوری، محمد قزوینی ، عباس جعفری زاده، محمد حسن سلیمانی بازیکنان تیم را تشکیل میدهند.

مهندس"علی محمد ثنایی نژاد"مدیرمرکز آموزشی درمانی ابن سینا از همان اوایل شروع بازی ها در کنار تیم فوتسال بیمارستان حضور و از نزدیک شاهد بازی های دلاورمردانه این تیم بودند.

اعضای تیم بیمارستان از اینکه مدیر مرکز را در کنار خود می دیدند احساس آرامش داشتند و مهندس ثنایی نژاد موفقیت و سربلندی و سلامتی هر چه بیشتر اعضای این تیم را از خداوند متعال خواهان و خواستار شدند.