• 1403/03/09
نشست مشترک مدیر بیمارستان ابن سینا با فرمانده سپاه ناحیه احمدابن موسی(ع)شیراز

تعامل همکاری بیمارستان ابن سینا با فرماندهی سپاه ناحیه احمدابن موسی(ع)شیراز

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا در تاریخ روز چهارشنبه نهم خردادماه1403 جلسه مشترک مدیر بیمارستان ابن سینا با فرماندهی سپاه ناحیه احمدابن موسی، در محل دفتر فرماندهی سپاه برگزار گردید.

سرهنگ پاسدار عباس قره خانی ضمن خیر مقدم به مدیر بیمارستان ابن سینا با توجه به اینکه بیمارستان روانپزشکی ابن سینا در حوزه استحفاظی آن ناحیه قرار دارد قابلیت همکاری و تعامل بسیار خوبی با بسیج جامعه پزشکی این بیمارستان می توان داشت.

مهندس علی محمد ثنایی نژاد مدیر بیمارستان ابن سینا،ضمن قدر دانی از زحمات سربازان مدافع امنیت شهر و دیارمان فارس و تلاش شبانه روزی آنان در امر محرومیت زدایی و دستگیری از محرومان جامعه، این نشست را نقطه عطف و امیدی دانست که با تلاش و کوشش این دو نهاد امنیت و سلامت در کنار یکدیگر بتوانند گوشه ای از مشکلات مردم را مرتفع نمایند.

سرهنگ قره خانی قول مساعد دادند تا در اولین فرصت ممکن از بیمارستان ابن سینا بازدیدی داشته باشند و با همکاری دیگر نهادها و سازمانهای مربوط نسبت به رفع مشکلات بیماران اعصاب و روان گام بردارند.