• 1402/09/05
کسب نشان برتر نقره مرکز آموزشی درمانی ابن سینا

بیمارستان ابن سینا توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آیین تقدیر از واحدهای برتر در زمینه تحول اداری نشان برتر نقره دریافت نمود

در آیین تقدیر از واحدهای برتر در مدیریت عملکرد یکپارچه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مرکز آموزشی درمانی ابن سینا، موفق به دریافت نشان نقره شد .
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ابن سینا ، به رسم هرساله، امسال نیز، همانند سال قبل شورای تحول اداری در کمیته های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت، و مرکز آموزشی درمانی ابن سینا با کسب حد نساب امتیاز لازم ،موفق به کسب نشان نقره در بین بیمارستان های استان شد.
« علی محمد ثنایی نژاد»مدیر مرکز، ضمن تبریک این موفقیت ، دریافت نشان نقره را مرهون تلاش همه همکاران اعم از اداری،پشتیبانی و درمانی دانست و اظهار داشت با همت و تلاش همکاران عزیز در سال آینده نشان طلا را از آن خود خواهیم نمود.
فرایند تحول اداری هرسال در میان بیمارستان ها و شبکه های زیر مجموعه ی دانشگاه علوم پزشکی شیراز صورت می پذیرد و از شبکه ها و بیمارستان های برتر تقدیر به عمل می آید./عبدالهی