• 1402/09/30
برپایی ایستگاه سلامت به مناسبت پویش ملی سلامت

برپایی ایستگاه سلامت به مناسبت پویش ملی سلامت در بیمارستان ابن سینا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا، همزمان با آغاز پویش ملی سلامت از تاریخ ۲۰ آبان ماه لغایت ۲۰ دی ماه که در سراسر استان فارس برگزار می گردد، ایستگاه سلامت در بیمارستان ابن سینا شیراز برپا گردید.
در این ایستگاه معاینه کارکنان ،دانشجویان و مراجعین با هدف شناسایی افراد مبتلا به دیابت و فشار خون بالا، توسط گروه غربالگری پرستاری انجام می گردد.

مهندس علی محمد ثنایی نژاد مدیر مرکز گفت: فشار خون بالا و دیابت هر دو میتوانند به عنوان بیماری های مهلک اثرات جبران ناپذیری بر سلامت افراد از خود به جا بگذارند، به همین دلیل شناسایی و کنترل آن ها قبل از بروز عوارض جبران ناپذیر بایستی انجام پذیرد و معاینه تمامی افراد بالای ۳۰ سال باید با برنامه ریزی صحیح در دستور کار سازمان های مسئول قرار گیرد و از اهداف بلند مدت و همیشگی جامعه برای دسترسی به سلامت بیشتر افراد باشد.
ایستگاه پایش سلامت به همت دفتر پرستاری و تیم مدیریت اجرایی بیمارستان برگزار وتاپایان طرح ادامه دارد./عبدالهی