• 1403/06/10
نشست مشترک بیمارستان ابن سینا و استاد محرری با قاضی ویژه آسیبهای اجتماعی

با پیگیری بیمارستان ابن سینا و استاد محرری بیماران بلا صاحب دارای مشکل اعتیاد ساماندهی می شوند

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا،در دادسرای ناحیه دو شیراز که مختص رسیدگی به آسیب های اجتماعی است وضعیت بیماران اعصاب و روان خیابانی و دارای مشکل اعتیاد که توسط مقام قضایی به بیمارستانهای ابن سینا و استاد محرری ارجاع می شدند بررسی شد.

مهندس علی محمد ثنایی نژاد ضمن قدر دانی از قاضی مرتضوی رئیس دادسرای ناحیه دو شیراز مشکلات پذیرش بیماران بلا صاحب را عنوان نمودند و مقرر شد با هماهنگی دادگستری استان کلاس آموزشی مختص قضات استان برگزار تا از نحوه ارجاع بیماران آگاهی یابند و هر بیمار را به بیمارستان مخصوص اعزام نمایند.

قاضی مرتضوی ضمن خیر مقدم به مدعوین اعلام داشت متاسفانه با توجه به آمار بالای اعتیاد و محجورین خیابانی و نبود مکانهایی برای نگهداری این افراد گاها شاهد اتفاقات ناگواری توسط این افراد در سطح جامعه هستیم و می بایست دستگاههای متولی چاره ای برای نگهداری این افراد بیندیشند و مراکز قضایی هم مجبور نشوند اینگونه بیماران را به مراکز آموزشی درمانی و بیمارستاها بفرستند و بیمارستان تبدیل به مرکز نگهداری نشود.

دکتر لیلا رازقیان رئیس بیمارستان استاد محرری هم در خصوص مشکلات قضایی و حقوقی بیمارستان نکاتی را ارائه نمودند.

دکتر محمدمهدی بنیادی نماینده دانشگاه علوم پزشکی که در جلسه حضور داشت ضمن قدر دانی از مجموعه قضایی و درمانی هر دو بیمارستان در کمک به رفع آسیب های اجتماعی شهر و دیارمان اعلام نمود دانشگاه علوم پزشکی شیراز در راستای رفع آسیب های اجتماعی و مشکلات بیماران اعصاب و روان دارای اعتیاد اعلام آمادگی می نماید.

در پایان مسئولین هر دو بیمارستان از مجتمع قضایی شوق زندگی بازدید نمودند.

این جلسه درمورخه 1403/06/08 دفتر دادسرای ناحیه دو شیراز در بوستان ارغوان منطقه بنی هاشمی شیراز برگزار گردید.