اعتبار بخشی آموزشی بیمارستان ابن سینا توسط ارزیابان وزارت بهداشت
اعتبار بخشی آموزشی بیمارستان ابن سیناتوسط ارزیابان وزارت بهداشت
تغییرات در برنامه های آموزشی معمولا در پاسخ به نیازهای جامعه یا اصلاحات نظام مندی است که از طریق مراجع بالا رخ میدهد.
آنچه که منجر به روند دائمی اصلاحات در برنامه های آموزش علوم پزشکی شده ، نیاز به تربیت دانش آموختگانی است که بتوانند از دانش علمی و استدلال بالینی مناسب برای فراهم نمودن مراقبت یکپارچه و پاسخگوئی به نیازهای سلامت جامعه استفاده نمایند. یکی از رویکردهای کمک کننده در دستیابی به اعتباربخشی فرایندی است که در جریان آن یک سازمان مشخص با استفاده از نظر گروهی از خبرگان یک حوزه تخصصی، بر اساس استانداردهای مدون و از پیش تعیین شده، نسبت به انجام ارزشیابی های ادواری منظم واحدهای آموزشی در حوزه مورد نظر اقدام نموده و در مورد اعطای صلاحیت آموزشی به آنان تصمیم گیری می نماید.
جهان امروز، دنیای تغییرات سریع است و همگام با این حرکت, آموزش عالی نیز دچار تغییر میشود. بنابراین کیفیت آموزش همواره یک دغدغه جهانی بوده است. از سوی دیگر دانشگاهها علاوه بر اهداف دانشی و مهارتی بر اهدافی چون شکل گیری شخصیت و توانائیهای ذهنی و تفکر نیز تاکید دارند که این امر اهمیت توجه به کیفیت را فزونی می بخشد.
اعتبار بخشی آموزشی در خصوص وضعیت آموزشی مراکز آموزشی درمانی دوسال یکبار برگزار میگردد که به بررسی وضعیت آموزشی مراکز آموزشی درمانی،امکانات رفاهی و آموزشی اعضا هیات علمی و دانشجویان و فراگیران می پردازد.
به همین منظور حضور جهت اعتبار بخشی آموزشی بیمارستان ابن سینا در تاریخ 17/10/1403با حضور ارزیابان کشوری و استانی انجام پذیرفت.
در این ارزیابی و اعتبار بخشی سرکار خانم دکتر صمصام شریعت و سرکار خانم دکتر فرید نمایندگان وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و سرکار خانم اسماعیل زاده از دانشگاه علوم پزشکی شیراز این مرکز را مورد ارزیابی قرار دادند.
نظر دهید