• 1402/11/12
جهادگران حوزه سلامت کانون بسیج جامعه پزشکی مرکزآموزشی درمانی ابن سینا؛ پای کار خدمت به محرومان

اردوی جهادی بیمارستان ابن سینا

به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر، گروه‌های جهادی کانون بسیج جامعه پزشکی مرکزآموزشی درمانی ابن سینا با استقرار در منطقه «بولوار رسول اعظم »مسجدرسول اعظم، خدمات سلامت رایگان به مردم کم برخوردار آن منطقه از شهر شیراز ارائه نمودند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ابن سینا ،مدیر گروه جهادی با اعلام این خبر گفت: درراستای خدمت رسانی و محرومیت زدایی اقشار آسیب پذیر و مناطق کم برخوردار، جهادگران سلامت این مرکزبا حضور درمحله های شرق شیراز خدمات پزشکی رایگان به خانواده‌های آسیب پذیر ارائه نمودند.

مهندس «علی محمد ثنایی نژاد » افزود: مهمترین خدمات ارائه شده در برپایی این اردوی یک روزه از سوی جهادگران سلامت را شامل ویزیت پزشکان متخصص داخلی ۴۱بیمارو عمومی ۱۴۶بیمار، متخصص زنان۳۴بیمار، متخصص روانپزشکی۲۴بیمار، متخصص اطفال۳۷بیمار،متخصص طب سنتی ۲۸بیمار،متخصص تغذیه ۳۶بیمار،تزربقات ۳۷بیمار،سنجش فشارخون، قند خون،نوار قلب، انجام مشاوره روانشناسی، مشاوره تغذیه، مامایی و بهداشت زنان، توزیع رایگان۱۸۹نسخه دارو فعالیت آموزشی و فرهنگی عنوان نمود.

مدیر این اردوی جهادی اضافه کرد: در این پویش جهادی، حدود۲۵۰ بیمار از سوی پزشکان از خدمات ارایه شده بهره مند شدند و تعدادی از آنان نیز برای ادامه روند درمان و دریافت خدمات تخصصی سلامت معرفی شدند.

ایشان اضافه نمود: در این اردوی جهادی هم چنین بررسی بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان ،مهارتهای زندگی، شیوه زندگی سالم، سلامت روان، فرهنگ خود مراقبتی در راستای ارتقا سطح سلامت محیط مدارس و آموزش از دیگر اقدامات، اهداف و برنامه های این گروه جهادی بود.
مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان ابن سینا با قدردانی از مشارکت جهادگران سلامت در برگزاری دوره ای اردوهای جهادی در محلات کم برخوردار افزود: دستاورد مهم اینگونه اقدامات جهادی، شناسایی زود هنگام بیماران و ارجاع آنان به سطوح تخصصی بالاتر برای درمان به موقع می باشد و یکی از رسالت های بسیج جامعه پزشکی و جهادگران سلامت را ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی به نیازمندان و اهالی مناطق کم برخوردار دانست.در ادامه برگزاری این اردو سرهنگ پاسدار «حسین صمصام » رئیس بسیج جامعه پزشکی استان فارس از نزدیک در جریان فعالیت‌های جهادی قرار گرفتند و با جهادگران سلامت دیدار و گفت‌وگو کردند.
در ادامه اتوبوس سیار سازمان انتقال خون جهت مراجعانی که مایل بودند خون خود را اهدا نمایند در این مسجد مستقر گردید.
این رویداد جهادی صبح پنجشنبه دوازدهم بهمن ماه ۱۴۰۲به مناسبت ایام مبارک دهه فجردر مسجد رسول اعظم برگزار شد.پایان خبر/عبدالهی