• 1401/09/07
مرکز آموزشی درمانی ابن سینا

اردوی جهادی هفته بسیج شهرک سعدی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا در ایام هفته بسیج اردوی جهادی پزشکی؛ بامشارک تیم پزشکی بیمارستان ابن سینا و دانشکده پزشکی جهت مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره)منطقه 5شهرک سعدی برگزار گردید.این اردوی جهادی به مناسبت نکو داشت هفته بسیج و به منظور ارائه خدمات تخصصی پزشکی به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد منطقه کم برخوردار شهرک سعدی برگزار گردید.

در این اردوی جهادی تیمی متشکل از متخصصین داخلی؛متخصص اعصاب وروان؛پزشک عمومی؛تغذیه؛ بینایی سنجی؛ مشاور روانشناسی؛ آموزش خانواده؛توزیع دارو به صورت کاملا رایگان به مراجعین ارائه شد. بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته در کانون بسیج بیمارستان ابن سینا و اعضای بسیج دانشکده پزشکی شیراز اردوهای جهادی پزشکی درقالب برنامه‌های مدون در مناطق حاشیه ای و کم برخوردار شهرستان شیراز به صورت دوره ای اجرا می گردد. در این اردو تعداد حدود یکصد بیمار مراجعه و خدمات رایگان دریافت نمودند. همچنین به همت تعدادی از خیرین مقادیری لوازم التحریر و اسباب بازی کودکانه بین کودکان مراجعه کننده دراین اردو توزیع گردید.

مهنس علی محمد ثنایی نژاد مدیر بیمارستان که از لحظه شروع اردوی جهادی در کنار تیم پزشکی حضور داشتند به همراه مهندس شفیعی مدیر کمیته امداد منطقه 5شهرک سعدی به سرهنگ جاهدی جانشین سپاه فجر استان؛دکتر فرحبخش مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی؛ سرهنگ صمصام فرمانده بسیج جامعه پزشکی استان؛دکتر موصلی مدیر کل کمیته امداد استان که از این اردوی جهادی بازدید نمودند خوش آمد گفتند.