• 1402/10/05
آموزش آتش نشانی و اطفای حریق

آموزش عملی و تئوری آتش نشانی در بیمارستان ابن سینا

کارگاه تئوری و عملی اطفای حریق روز پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۳۰در پارکینگ بیمارستان برگزار گردید.

مهندس "علی محمد ثنایی نژاد"مدیر مرکز گفت:

باتوجه به اینکه آتش سوزی یکی از محتمل ترین حوادث در جامعه و سطوح مختلف است و در صورت استفاده نکردن روش های پیشگیرانه مناسب و آشنا نبودن به خاموش کننده هاهزینه های جانی و مالی فراوانی را به بار خواهد آورد کارگاه آموزشی ویژه کارکنان بیمارستان برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی توضیحاتی کامل در خصوص انواع خاموش کننده ها و کارایی هر یک از آنها، نحوه استفاده از کپسول های آتش نشانی و مهار و اطفاء حریق  بصورت تئوری و عملی،ارائه گردید .
هدف از اجرای پویش آموزش اطفا حریق همگانی را افزایش دانش و مهارت حداکثری کارکنان این بیمارستان در شرایط بحرانی عنوان کردو در پایان تعدادی از کارکنان بیمارستان به صورت عملی، نحوه کار با کپسول های آتش نشانی و  اطفاء حریق را اجراء نمودند./پایان خبر