• 1402/09/02
از پرستاران مرکز آموزشی درمانی ابن سینا تجلیل شد.

با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به مناسبت بزرگداشت هفته پرستار، از خدمات پرستاران و کادر درمان مرکز آموزشی درمانی و روانپزشکی ابن سینا تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا، رییس دانشگاه در این آیین ضمن تبریک و بزرگداشت مقام پرستار، از ارایه خدمات شبانه روزی و ایثارگرانه پرستاران، قدردانی کرد.دکتر «سید وحید حسینی» با اشاره به جانفشانی پرستاران، بر اهمیت نقش و جایگاه موثر و خدمات ارزشمند و مطلوب آنان در بیمارستان ها در راستای خدمات رسانی به مردم تاکید کرد.مسوول ارشد حوزه سلامت فارس با حضور در بخش های مختلف این بیمارستان، با پزشکان، پرستاران و کارکنان این مرکز درمانی نیز گفت و گو کرد و در جریان دغدغه ها و نیازهای آنان قرار گرفت.

در این آیین «راضیه راسخ» مدیر خدمات پرستاری و مهندس «ابوذر پاریزی» مدیر روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسینی را همراهی می کردند.مسوولان و مدیران آموزشی و بخش های این بیمارستان نیز در این آیین به بیان گزارشی از روند ارایه خدمات به مراجعان و چالش های این مرکز درمانی پرداختند و با اهدای هدیه از مدیر و معاون پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز قدردانی نمودند.این آیین صبح چهارشنبه، یکم آذر 1402 و به مناسبت هفته گرامیداشت مقام پرستار برگزار شد.