• 1403/06/18
مرکز روانشناسی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز

معرفی مرکز روانشناسی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به استحضار می رساند مرکز مشاوره دانشگاه، در راستای ارائه خدمات مشاوره ای، آموزشی وپیشگیری  با همکاری روان شناسان و روان پزشکان مجرب در زمینه های مشکلات ارتباطی، خانوادگی ، اقتصادی ، شغلی ، افسردگی ، اضطراب ، دوری از خانواده ، دلزدگی از تحصیل ، عدم اعتماد به نفس ، مشاوره نوجوان و ... با اهداف ذیل شروع به فعالیت نموده است.  خواهشمند  است دستور فرمایید نسبت به اطلاع رسانی  به کارکنان و اساتید اقدام نمایند .بدیهی است کارکنان مراکز درمانی دانشگاه که از طرف آن مجموعه معرفی شده و نیاز به مشاوره در اسرع وقت را دارند در اولویت خدمات مشاوره ای قرار خواهند داشت.

اهداف:

-کمک به کارکنان در شناخت هر چه بهتر خود به منظور ارتقا سطح فکری و اعتلای هر چه بیشتر توانمندیها

-کمک به کارکنان در بهبود سازگاری فردی، خانوادگی ، روابط زناشویی و ...

-مشاوره و راهنمایی جهت پیشگیری از بروز مشکلاتی که می تواند سرمنشا ایجاد اختلالات عمیق عاطفی-شناختی باشد.

-تلاش برای درمان نارساییها و اختلالات عاطفی -شناختی و هیجانی ایجاد شده

-برنامه ریزی و آموزش به کارکنان برای فراگیری مهارتهای لازم برای برقراری روابط سالم با افراد دیگر در محیط های مختلف اجتماعی

- کمک به کارکنان برای برطرف نمودن چالشهای در مواجهه با کودک و نوجوان

• گروه خبری : اطلاعیه