• 1403/06/18
تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی

به استحضار می رساند، طبق پیگیری انجام شده توسط اداره رفاه دانشگاه با بانک ملی استان، سهمیه وام قرض الحسنه با کارمزد 4 درصد جهت کارکنان دانشگاه به صورت ماهیانه تخصیص یافته است. لذا متقاضیان می توانند از روز یکشنبه 11 شهریور 1403 (ساعت 13) لغایت پایان روز جمعه 23 شهریور 1403 با در نظر گرفتن شرایط زیر، نسبت به ثبت نام و اعلام درخواست خود اقدام نمایند. چنانچه تعداد متقاضیان دریافت وام از تعداد سهمیه تخصیص یافته بیشتر باشد، سامانه بر مبنای نمونه گیری تصادفی (قرعه کشی) نسبت به انتخاب متقاضیان اقدام خواهد کرد.
   قابل ذکر است؛ اسامی مشمولین در پایان وقت اداری روز یکشنبه 25 شهریور در سامانه رفاهی قابل مشاهده خواهد بود (حالت وضعیت در سامانه به صورت تأیید شده تغییر خواهد یافت) پس از تعیین افراد منتخب، فهرست اسامی جهت ثبت به سرپرستی بانک ملی استان ارسال خواهد شد تا در سامانه بانک ملی ثبت شود. بعد از ثبت و دریافت پیامک، متقاضیان میبایست از طریق اپلیکیشن بام بانک ملی و به صورت غیرحضوری نسبت به تشکیل پرونده الکترونیک وام اقدام نمایند.

شرایط تسهیلات مذکور به شرح زیر می باشد:

1- مبلغ تسهیلات 500000000 ریال (پنجاه میلیون تومان) وام قرض الحسنه بانک ملی.

2- بازپرداخت اقساط 2 ساله با سود 4 درصد.

3- تعداد ضامن یک نفر.

4- افراد مشمول دریافت وام: کارکنانی که حقوق ایشان توسط بانک ملی پرداخت می شود. (کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی، پزشک خانواده)

5- سهمیه هر واحد بر اساس نسبت مجموع سهمیه تخصیص یافته توسط بانک به مجموع تعداد کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی و پزشک خانواده آن واحد تعیین شده است.

6- سهمیه معاونتها و حوزه ریاست دانشگاه با احتساب تعداد کارکنان مدیریت ها و اداره های تابعه محاسبه گردیده است.

7- کارکنانی که قبلاً نسبت به دریافت کارت خرید کالا از بانک ملی اقدام نموده اند، امکان دریافت مجدد تسهیلات مذکور را خواهند داشت.

8- طبق قول مساعد مدیریت بانک ملی استان، این سهمیه از این پس به صورت ماهیانه و مداوم به کارکنان دانشگاه تخصیص خواهد یافت.

• گروه خبری : اطلاعیه