• 1399/06/05

گرامیداشت روز دارو ساز در مرکز آموزشی درمانی ابن سینا

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ابن سینا پنجم شهریور، روز بزرگداشت زکریای رازی شیمی‌دان بزرگ ایرانی و روز دارو سازی نامگذاری شده است.

این روز مقارن با بزرگداشت این دانشمند ایرانی است. رازی از نخستین افرادی است که از دانش شیمی در علم پزشکی استفاده کرد. به همین دلیل او را پدر داروسازی و شیمی کاربردی نیز لقب داده اند.

این روز فرصت مناسبی برای ارج نهادن به مسئولیت خطیر و مهم جامعه داروسازان در نظام سلامت کشور در زمینه ارتقای سطح سلامتی و بهبود کیفیت زندگی مردم است؛ لذا وظیفه خود می‌دانیم که این روز را به جامعه داروسازان تبریک گفته و از خدمات آنان به ویژه در بحران کرونا قدردانی کنیم.

به همین مناسبت از زحمات ارزنده سرکار خانم دکتر شهربانو شفیعان داروساز ومسئول فنی داروخانه بیمارستان ابن سینا با اهدای گل وهدیه قدر دانی به عمل آمد.

آنگاه که دردمندی سلامت خود را باز یابد
آنگاه که دستی به نشان شکر به آسمان بلند شود