• 1400/05/31
مرکزآموزشی درمانی ابن سینا

تبریک دکتر ابراهیم مقیمی سارانی رئیس بیمارستان ابن سینا به مناسبت روز پزشک

روز پزشک امسال مصادف با روز دوشنبه 1 شهریور 1400 و به میلادی 23 آگوست 2021می باشد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا ،دکتر ابراهیم مقیمی سارانی رئیس مرکز، فرارسیدن یکم شهریور زادروز حکیم فرزانه ایران زمین بو علی سینا وروز پزشک را به جامعه پزشکی وخصوصا همکاران پزشک بخش اعصاب وروان تبریک گفتند.

دکتر مقیمی افزود:

روز پزشک در ایران مصادف با زادروز بوعلی سینا دانشمند پرآوازه ایرانیست. قدمت حکایت پزشکی در ایران در تاریخ نشانه خرد ورزی و تولید علم در این سرزمین است و گواهی است بر وجود استعدادهای درخشان و اندیشه های پرفروغی که در آسمان این مرز و بوم بروز کرده و خواهد کرد. ذکر و یادی است از خدمات بی منتها و فداکاری شما همکاران خوب وپرتلاشم که همه عمر خود را مصروف تسکین آلام دردمندان و جلب رضای خداوند نموده وعلیرغم همه ناملایمات وشرایط حاد کرونایی از هیچ کوشش و تلاشی در این مسیر دریغ نکرده اید.

آنگاه که دردمندی سلامت خود را بازیابد دستی به نشان شکر به آسمان بلند می شود وملائک تو را می ستایند. تشکر فراوان از تعهد و اخلاصتان ؛ امیدواریم ستاره‌ زندگی و اختر دانشتان پیوسته ایام بر دل بیماران بتابد و همواره دعای بندگان بدرقه راه شما باشد.

• گروه خبری : آخرین اخبار,اسلایدشو,اخبار واحدها