• 1400/06/06
مرکز آموزش درمانی ابن سینا

بزرگداشت روز دارو ساز در بیمارستان ابن سینا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا پنجم شهریور، روز داروساز، مصادف با زادروز محمد زکریای رازی و بزرگداشت این دانشمند ایرانی است.

خانم دکتر شهربانو شفیعان دارو ساز شاغل در این مرکز می باشد واز تلاشهای ایشان در امر تهیه وتوزیع داروهای این مرکز تقدیر شد.

مهندس رضا ملک نسب مدیر مرکز ضمن تبریک خدمت پزشک محترم دارو ساز این مرکز گفت:

هر سال مراسم روز داروساز در هفته اول شهریور توسط انجمن داروسازان ایران برگزار می گردد وپنجم شهریور به نام روز دارو ساز نامگزاری شده است. محمد زکریای رازی به پدر داروسازی و شیمی کاربردی مشهور بود چرا که از نخستین افرادی است که از دانش شیمی در علم پزشکی استفاده کرد.

مهندس ملک نسب در ادامه افزود: این روز فرصت مناسبی برای یادآوری و تجلیل از نقش مهم و تعیین کننده جامعه داروسازان در چرخه نظام تامین سلامت و بهداشت و درمان کشور است وبرای تمامی دارو سازان عرصه سلامت آرزوی سلامتی نمودند./عبدالهی

• گروه خبری : آخرین اخبار,اسلایدشو,اخبار واحدها