• 1399/05/20

برگزاری دوره آموزشی احیای قلبی ریوی در مرکزآموزشی درمانی ابن سینا

کارگاه آموزشی احیای قلبی ریوی(CPR) با هدف آشنایی کارکنان پرستاری، در بیمارستان ابن سینا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابن سینا، سولماز مقصودی سوپر وایزر آموزشی بیمارستان گفت: بیماری های قلبی، تنفسی، انسداد راه هوایی، مسمومیت با داروها و مواد مخدر، برق گرفتگی، غرق شدگی و سرمازدگی های شدید از مهم ترین علت های ایست قلبی است.

«مقصودی» افزود: با گسترش این آموزش ها در سطح کارکنان می توانیم امیدوار باشیم که این آموزش ها در سطح جامعه نیز به طور همگانی گسترش پیدا کند.

او هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را بازآموزی برای ارتقای سطح علمی کارکنان و آشنایی با مباحث عملی احیای قلبی و ریوی که در موارد اورژانسی در محیط های کاری و جامعه مورد نیاز است، عنوان کرد.

این کارگاه با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از سوی بیمارستان وبا تدریس آقای فضل اله رزمخواه تکنسین بیهوشی این مرکز برگزار گردید.

• گروه خبری : آخرین اخبار,اسلایدشو