برپایی جشن با شکوه ولادت حضرت زینب(س)وبزرگداشت روز پرستاردر مجموعه باغ یاس دانشگاه
بانوی بزرگ ایمان حضرت زینب(س) در سال پنجم هجری دیده به جهان گشود. او سومین فرزند ارجمند خاندان وحی و رسالت و دودمان پاک و بلندآوازه‏ی امامت بود.آنگاه که آن حضرت دیده به جهان گشود، نیای گرانقدرش پیامبر بزرگوار اسلام، نام او را «زینب» نهاد. واژه‏ی مقدس و جانبخشی که از «زین» و «اب» شکل گرفته است و به مفهوم زینت وآراستگی پدرمیباشد.

«اب» شکل گرفته است و به مفهوم زینت وآراستگی پدرمیباشد.

این بانوی بزرگ، هم دارای زندگی درخشان و تاریخ سرشار از فضایل انسانی و ارزشهای اخلاقی است .

روز جمعه 21/10/1397روزی به یاد ماندنی در تاریخ مرکز آموزشی درمانی ابن سینا رقم خورد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ابن سینا، به مناسبت میلاد بزرگ بانوی اسلام حضرت

زینب کبری (س)وبزرگداشت مقام ومنزلت پرستار،مراسم جشنی در مجموعه تفربحی باغ یاس دانشگاه برگزار گردید.

رئیس مرکز ضمن خوش آمدگویی به همکاران وخانواده های آنان این روز راتبریک گفت.

دکتر ابراهیم مقیمی افزود:پرستاران، منادیان انسانیت و کرامتند؛ آنگاه که جان‌های بیمار و دردمند را به نور ایمان و ایثار، حیاتی دیگر می ‌بخشند، به واقع جانی در کالبد جامعه می‌ دمند و این جان برآمده از اعتقاد و باور راستین، عشق به خالق و عشق به مخلوق را در کسوت شریف و مقدس «پرستار» جلوه‌گر می ‌نماید.

مدیر مرکز هم ضمن تقدیر از حضور گرم پرستاران وخانواده های محترم در این مراسم این روز را تیریک واز عوامل اجرایی برگزاری جشن تقدیر نمودند.

علی شجاعی اعلام نمود:خدای را شاکرم که بار دیگر توفیقی حاصل شد تا بتوانیم بدین بهانه به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و بزرگداشت مقام پرستار وبرگزاری جشن وسرور ،لبخند را به همکاران عزیز وخانواده های محترمشان هدیه نماییم.

مدیر خدمات پرستاری این مرکز از اینکه همکاران پرستار یک روز تعطیل را در در کنار خانواده ودیگر همکاران سپری نمودند ابراز خرسندی نمودند.

عبدالرسول شتابی پس از خیر مقدم وتبریک روز پرستاراعلام داشتند که با همکاری وحمایت خانواده ها است که یک پرستار می تواند وظایفش را به نحو احسنت برای بیمار انجام دهد.کارکردن با بیماران اعصاب وروان سخت است واز این جهت از خانواده های پرستاران صمیمانه تقدیر نمودند.

در ادامه از طرف ریاست ومدیریت مرکز، ازآقای عبدالرسول شتابی مترون بیمارستان با اهداءلوح وهدیه تقدیر شدوتعدادی از همکاران هم هدایایی تقدیم آقای شتابی مترون مرکز نمودند. ازآقایان سجاد ملایی،عبدالرضا زارعی،مهدی عبادی ،عبدالعظیم موسوی،جمشید دادرس خو،مجتبی ابراهیمی،یحیی حیدری،عبدالرسول کرمی،امین قائدی،ابوالفضل عبدالهی،محمد حسین خورشیدی وخانمها مهناز رزمجویی،زهرا حسینی،فاطمه شریفی،آرزو بهمن زاده ومهین راستکار به عنوان پرستاران نمونه با اهداءلوح تقدیر وهدیه تقدیر شد .

این مراسم در مجموعه باغ یاس دانشگاه با هنرمندی گروه هنری موعود وسرپرستی آقای امین جعفری فرد از همکاران شاغل در نهاد رهبری دانشگاه، با اجرای موسیقی زنده وبرنامه های طنز وشاد برگزار گردید و با پذیرایی ناهار از پرسنل شرکت کننده به پایان رسید./.

تاریخ:
1397/10/22
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

مرکز آموزشی و درمانی ابن سینا شیراز
آدرس: شیراز، خیابان حافظ، جنب بوستان سیزده آبان، مرکز آموزشی درمانی ابن سینا شیراز
کدپستی: 71348-14336 تلفکس: 32280236-071  تلفن: 32289600-071 sinahosp@sums.ac.ir
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز آموزشی و درمانی ابن سینا شیراز می باشد.