تجلیل از پرستاروبهیار نمونه استانی از مرکز آموزشی درمانی ابن سینا
در آستانه میلاد حضرت زینب(س)، روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی شیراز گرامی داشته شد و114پرستار نمونه استانی تجلیل شدند.

به گزارش "وب دا" در مرکز آموزشی درمانی ابن سینا در ابتدای این مراسم دکتر علی بهادر رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با تبریک میلاد حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار، گفت: جایگاه پرستاری در کشور، استان و دانشگاه باید بیشتر و بهتر از الان باشد و ارزش مادی آن نیز مانند ارزش معنوی آن حفظ شود؛ پرستار جزء جدانشدنی در یک تیم پزشکی است که بیشتر از پزشکان با بیمار در ارتباط است و از بیماران مراقبت می کند.

رییس دانشگاه تاکید کرد: باید در کشور به سمتی برویم که تلاش های افرادی که به صورت شبانه روز زحمت می کشند دیده شود و زحمات آنها جبران شود؛ پرستاری کار دشواریست، اما رضایت یک انسان به عنوان بالاترین مخلوق خدا، پاداش بالایی دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با تقدیر از تلاش های پرستاران در حوزه بهداشت، درمان و سلامت استان خدمت در حوزه درمان را یکی از دشوارترین و پراسترس ترین مشاغل در کشور عنوان کرد و گفت: حوزه پرستاری نیز در بیمارستان ها و مراکز درمانی به ویژه در بیمارستان های خاص، سختی های زیادی دارد.

مدیر خدمات پرستاری دانشگاه، با اشاره به تاکید وزارت بهداشت در زمینه پرستاری جامعه نگر و پیگیری موضوع مراقبت از بیمار در منزل گفت: پرستاری تنها مختص به داخل بیمارستان نیست؛ موضوع مراقبت از بیمار در خانه مساله مهمی است که از دو سال پیش از سوی وزارت بهداشت به آن پرداخته شده و در این مورد، چندین نشست در وزارت بهداشت برگزار شده است.

«محبوبه ظریفکارفرد» افزود: تلاش می کنیم تا مسایل مالی این طرح برطرف شود و از بار اشغال تخت های بیمارستان ها کاسته شود.

او با تقدیر از همکاری دفاتر پرستاری و پرستاران در زمینه لوایح 28گانه که 14 بند آن مربوط به پرستاری می شود؛ ادامه داد: تیم پرستاری در کنار تیم پزشکی، به دلیل اهمیت موضوع پیشگیری به عنوان یکی از وظایف پرستاری، در این زمینه فعالیت می کند.

دراین مراسم از آقای اسمعیل چشرخ پرستار وسرکارخانم شهناز شفیعی بهیار از مرکز آموزشی درمانی ابن سینا به عنوان نمونه های استانی تقدیر شد.

تاریخ:
1397/10/20
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

مرکز آموزشی و درمانی ابن سینا شیراز
آدرس: شیراز، خیابان حافظ، جنب بوستان سیزده آبان، مرکز آموزشی درمانی ابن سینا شیراز
کدپستی: 71348-14336 تلفکس: 32280236-071  تلفن: 32289600-071 sinahosp@sums.ac.ir
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز آموزشی و درمانی ابن سینا شیراز می باشد.