بازدبد مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی ابن سینا
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ابن سینا در تاریخ 11/10/97روز سه شنبه این مرکز میزبان مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه بود.

مرکز آموزشی درمانی ابن سینا ،به صورت تک تخصصی ترین مرکز روانپزشکی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شیراز به هموطنان ارائه خدمت می نماید.

با توجه به شرایط سختی کار وایجار روحیه نشاط وشادابی در بین کارکنان به همت مسئولین مرکز وحمایت دانشگاه یک سالن ورزشی در قسمت پارکینگ این مرکز در حال ساخت است تا پرسنل بتوانند ساعاتی از روز را در آن مجموعه ورزشی سپری نمایند.

دکتر محسن داوودی ضمن بازدید از سالن ورزشی این مرکز گفت:

ورزش یکی از پایه ای ترین لذتهای زندگی است وسلامتی افراد وجامعه در گرو ورزش کردن است.

دکتر داوودی به همراه دکترابراهیم مقیمی رئیس مرکز ومهندس علی شجاعی مدیر مرکز وتعدادی از همکاران ورزشی از این سالن ورزشی بازدید نمودند وقول مساعد دادند که نسبت به تجهیز این سالن به امکانات ورزشی وبدنسازی اقدام نمایند.

تاریخ:
1397/10/13
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

مرکز آموزشی و درمانی ابن سینا شیراز
آدرس: شیراز، خیابان حافظ، جنب بوستان سیزده آبان، مرکز آموزشی درمانی ابن سینا شیراز
کدپستی: 71348-14336 تلفکس: 32280236-071  تلفن: 32289600-071 sinahosp@sums.ac.ir
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز آموزشی و درمانی ابن سینا شیراز می باشد.