بازدید ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی ابن سینا

اعضای ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در ششمین روز از سال جدید، از این مرکز بازدید کردند.
به گزارش "وب دا" درمرکز آموزشی درمانی ابن سینا ،ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه، جهت ایجاد شرایطی ویژه برای همشهریان و مسافران در ایام تعطیل تشکیل گردیده، که هموطنان بتوانند در این ایام، از خدمات بهداشت و درمان در کوتاه ترین زمان، بهره مند شوند.
از سوی اعضای ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه، از بخش اتفاقات مردان و زنان بیمارستان ابن سینا بازدید شد.
این بازدید با حضور دکتر "سید بصیر هاشمی" نماینده هیات رییسه دانشگاه در ستاد، دکتر "فرشاد فلاحتی" جانشین دبیر ستاد، "بابک بهزادی" نماینده معاونت درمان، دکتر "علیرضا صحراگرد" رییس اداره بازرسی و دکتر "نفیسه عارفی" کارشناس بازرسی وزارت بهداشت و درمان، انجام شد.
در این بازدید حضور پزشکان، پرستاران و کادر درمان در اتفاقات و بخش های بیمارستان که در حال رسیدگی و ارایه خدمات به بیماران بودند خوب و مناسب ارزیابی شد.
اعضای ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه در این بازدید، در گفتگو با مراجعان و بیماران، شیوه ارایه خدمات را جویا شدند، همچنین از سوی اعضای ستاد برای ارتقا و سرعت بخشیدن به سطح خدمات،  توصیه هایی به کادر درمان داده شد.

بازدید ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی ابن سینا

آی پی بازدیدکنندگان : 54.225.26.154