فرشتگان سلامت ،شادی و سلامتی را به طبیعت هدیه دادند

همزمان با هفته منابع طبیعی ، جمعی از پرستاران بیمارستانهای شیراز با حضور در پردیس شهید دوران دانشگاه در مراسم درختکاری و کاشت نهال شرکت کردند.

به گزارش وب دا در مرکز آموزشی درمانی ابن سینا محبوبه کشاورز مدیر خدمات پرستاری مرکز در این مراسم گفت : امروز این افتخار نصیب ما پرستاران شده است تا با کاشت نهال سهمی در تامین سلامت جسمی و روحی جامعه داشته باشیم . درختکاری در اسلام جایگاه خاصی دارد و دین اسلام بشر را به کاشت درخت تشویق و ترغیب کرده است بسیاری از پیشوایان و بزرگان دین از جمله حضرت علی (ع)به این کار اشتغال داشته اند.

وی افزود : درختان باعث افزایش در سرعت روند بهبودی حال بیماران می شوند به خصوص اگر پنجره اتاق بیماران به سمت فضای سبز باشد، متاسفانه در حال حاضر فضای سبز بیمارستانها به منظور احداث بخشهای جدید از بین می رود .

کشاورز ادامه داد: درختان در کاهش آلودگی صوتی و به عنوان صدا خفه کن در شهر ها استفاده می شود و در کاهش صداهای آزاردهنده نقش به سزایی دارد .همچنین درختان در کاهش بیماریهای تنفسی و قلبی و عروقی تاثیر زیادی دارند. در یک بررسی مشاهده شده است که شهروندانی که فضای سبز و درختان در نزدیکی منزلشان است و به فعالیتهای بدنی می پردازندبه میزان 40 درصد از چاقی کمتر نسبت به  افرادی که از فضای سبز محروم هستند روبه برو خواهند شد.اگر زمان خود را در پارک ، فضای سبز و نزدیک درختان بگذرانیم و فعالیت بدنی داشته باشیم در کاهش اضطراب ، بی قراری ،افسردگی و عصبانیت بسیار موثر است.

ایشان افزود : استفاده از فضای سبز در کاهش خشونتهای محلی ، اجتماعی شدن و ایجاد محیط امن تاثیر به سزایی دارد.

شایان ذکر است در این مراسم محبوبه ظریفکار فرد مدیر خدمات پرستاری استان وامین عوض پور مشاور خدمات پرستاری استان حضور داشتند .در این برنامه که با همکاری مدیریت پردیس شهید دوران برگزار گردید40 نفر از پرسنل پرستاری مراکز آموزشی درمانی شیراز حضور داشتند و تعداد 40 نهال کاج و سرو در محل ورودی پردیس دانشگاه کاشته شد.

پردیس شهید دوران در 10 کیلومتری شمال غرب شیراز در ورودی شهر صدرا و در زمینی به مساحت 170 هکتار واقع شده است.

آی پی بازدیدکنندگان : 54.146.50.80
Fri 17 Nov 2017 17:22